mandag 5. mars 2012

Middagsplanlegging

Vi har innført kjøkkenuke i Akkarfjordveien 29. Det betyr at den som har kjøkkenuka må planlegge hva som skal være til middag, handle inn, og lage middagen + at man er ansvarlig for å handle inn til lunsj på jobben.

Rema 1000 har en kampanje som heter "Middag til familien for under hundrelappen". I forbindelse med denne kampanjen har det blitt lansert egen app til iPhone og Android. Så vi holder på å teste ut dette nå da.



Dette er min kjøkkenuke, og jeg har planlagt følgende middager:
Mandag - Grillet laks med kremet spinat, 3 personer, kr. 88,-
Tirsdag - Spaghetti Bolognese, 3 personer, kr. 68,50
Onsdag - Tomatsuppe med eggerøre, 3 personer, kr. 39,50
Torsdag - Torsk med spinat- og tomatsaus og stuede poteter, 2 personer, kr. 87,-
Fredag - Kyllinglår med stekte grønnsaker, 2 personer, kr. 92,-
Lørdag - Indrefilet av svin med grillede grønnsaker, 2 personer, kr. 134,-
Søndag - Entrecôte med lun potet- og bønnesalat, 2 personer, kr. 109,-

Totalt kr. 618,- for 7 middager. Skal dra å handle for hele uka nå straks, og er spent på å se hva sluttsummen på kassalappen blir på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar